SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum

OM kód: 203028/007 | 6300 Kalocsa, Asztrik tér 5-7.

Intézmény logo

Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Bemutatkozás

Köszöntöm a látogatót iskolánk honlapján. Intézményünk az 1950-es évek óta meghatározó iskolája a térség szakképzésének. A folyamatosan változó világot követve a korábban tisztán mezőgazdasági szakirány a 90-es években egészült ki először közgazdasági, majd számítástechnikai alapokat adó képzésekkel. A 2000-es évek első fele hozta el azt a struktúrát, amely jelenleg is követi a járásban lévő duális partnerek igényeit. Jellemző ránk a sokszínűség, összetettség és a rugalmasság. Technikum és szakképző iskola, valamint felnőtteket célzó esti képzéseink vannak. Rendelkezünk kettő iskolaépülettel, felszerelt tanműhelyekkel, Digitális Közösségi Alkotóműhellyel, kollégiummal, sportcsarnokkal és intézményi gépjárművekkel. Oktatói testületünk fiatalabb az országos korfánál, a rájuk bízott diákokat lelkiismeretesen készítik fel a szakmai- és érettségi vizsgákra egyaránt. Diákönkormányzatunk lelkes és kreatív fiatalokból áll, akik a segítő oktatóval együtt teszik a diákok számára még elfogadhatóbbá a mindennapokat. Rendszeresen veszünk részt pályázatokon, melynek eredményeként tudjuk bővíteni vagy az infrastruktúrát, diákjaink látókörét, vagy kollégáink szakmai tudását. Iskolánk állandó segítője az Ipari Iskola Alapítvány, amely az alapszabályában megfogalmazott céloknak megfelelően könnyíti feladataink ellátását.

Hivatalos Facebook oldalunk elérhető a www.facebook.com/dozsakalocsa címen és betekintést enged mindennapi életünkbe, versenyeinkbe és ünnepségeinkbe.

Bízom abban, hogy az oldalunkra látogató megtalálja a keresett információkat, azonban ha marad megválaszolatlan kérdése, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, rövid határidőn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Mottónk: Segítünk azzá válni, akivé szeretnél!

Kalocsa, 2023.09.01.

                                                                               Fekete Antal igazgató

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum


Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium

6300 Kalocsa, Asztrik tér 5-7.

Telefon: +36/78/461-600

E-mail: info@dozsakalocsa.hu

OM azonosító: 203028/007


2024Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium